Denne side Bruger cookies

BUBBLY WATERKITCHEN manuel servantehane danskvand og iskoldtvand

bestilTILFØJ TIL KURV
122_55_silver.jpg

Køleren er designet til at installere under køkkenvasken. Den har integreret professionel danskvands funktion og gir dig forfriskende iskoldt vand og danskvand direkte fra hanen. Du får: Køler med fittings, kølekapacitet nok til 8 personer, komplet filtersystem, en neutralt udseende 2-vejs dispenser til at montere ved køkken- eller kantinevasken, Co2 en gangs beholder 0,6 kg med regulator samt elkabel lige til at plugge i stikkontakten.Kan det samme som 11140102 men med manuel hane som er 25 cm høj fra bordplade og stålespids kun 1 cm i diameter.   
GØR-DET-SELV installere. Tilkøb vores universal VVS pakke varenummer 50999999. Den indeholder alt hvad du skal bruge.

Focus på din sundhed. STREAM ændrer radikalt dine sodavandsvaner,og giver dig mulighed for at sige nej til sukker og andre tilsætningsstoffer. Vand på flaske er ikke nær så sundt, som dansk postevand direkte fra hanen. Bryd vanen og få drikkevand og danskvand rent direkte fra af hanen. Det drejer sig om din sundhed. Vi har godkendelserne i orden--GLAD SMILEY--  se Fødevarestyrelsens rapporter ON LINE via SMILEY ikonet på siden.
  
Fakta. Køleren måler kun H38,5-D32,5 og B24cm . STREAM har 2 seperate kamre, et til CO2 og et til nedkøling af vand og er forsynet med SILVER TURBO CLEAN system. Det er en patenteret teknologi, som gør køleren selv rensende. Vandet som passerer køleren, forbliver derfor velsmagende år efter år.  Maskinen ventileres gennem kabinettets små sprækker men er derudover forsynet med ventilator. Klassificeret af producenten som energiklasse A+++. Kølerens kabinet er  fremstillet af blankpoleret stål, som ved levering er beskyttet af aftageligt plastfolie. Kompressor 1/16 Hp. Kapacitet: er&n... Læs mere

PDF

15162 kr.  

incl. moms
VareNr. 11140101