Denne side Bruger cookies

UDSOLGT BUBBLY WATERKITCHEN +25 danskvand og iskoldtvand i elektronisk hane

bestilTILFØJ TIL KURV
124_43_3_vejs_elektronisk.bmp

Selve køleren er designet til at installere underkøkkenvasken. Den har integreret professioneldanskvands funktion og girdig forfriskende iskoldt vand og danskvand direkte fra hanen. Du får: Køler med fittings, kølekapacitetnok til 25 personer, komplet filtersystem, elektronisk dispenser vælg med lettryk-mellem-filtreret: postevands temperatur –iskoldt vand eller danskvand ,Co2 en gangs beholder 0,6 kg med regulator samt elkabel lige til at plugge istikkontakten. 
GØR-DET-SELV installere. Tilkøbvores universal VVS pakke varenummer 50999999. Den indeholder alt hvad du skalbruge.

Focus på din sundhed. Extreme somkøleren hedderændrer radikalt dine sodavandsvaner,og giver dig mulighedfor at sige nej til sukker og andre tilsætningsstoffer. Vand på flaske er ikkenær så sundt, som dansk postevand . Brydvanen og få drikkevand og danskvand rent direkte fra af hanen. Detdrejer sig om din sundhed. Vi har godkendelserne i orden--GLAD SMILEY-- seFødevarestyrelsens rapporter ON LINE via SMILEY ikonet på siden.
  
Fakta. Køleren måler kun H37,5-D38-B24cm . EXTREME har 2 separate kamre, et til CO2 og et til nedkølingaf vand og er forsynet med SILVERTURBO CLEAN system. Det er en patenteret teknologi, som gør køleren selv rensende. Vandetsom passerer køleren, forbliver derfor velsmagende år efter år.  Maskinenventileres gennem kabinettets små sprækker men er derudover forsynet medventilator. Klassificeret af producenten som energiklasse A+++. Kølerenskabinet er  fremstillet af blankpoleret stål, som ved levering erbeskyttet af aftageligt plastfolie. Kompressor 1/16 Hp. Kapacitet: r leverer nok ISKOLDTVAND med og uden bobler til 25 PERSONER. Mask... Læs mere

PDF

11140104 kr.  

incl. moms
VareNr. 11140104