WATERBOY forfriskende iskoldt drikkevand direkte fra posten lige hvor det passer dig bedst

Verdens mindste stand alone drikkevandskøler med integreret filtersystem og cupholder. WATERBOY tilsluttes nemt til det indgående kolde vand ved hjælp af 6 mm slange, som du kan føre over døre og langs paneler. Det gir dig frihed til at placere WATERBOY lige der, hvor du har brug for iskoldt forfriskende drikkevand- i venteværelset, i mødelokalet, i kontormiljøet, på værkstedet eller der hjemme. Du får: WATERBOY drikkevandskøler med indbyggede taphaner,filter,stilleskruer,mulighed for ophæng,fittings,elkabel lige til at plugge i stikkontakten.
Tilkøb tilslutningsslange 10,20,30 eller 50 meter. Se PRODUKTER/TILBEHØR
GØR-DET-SELV installere. Tilkøb vores universal VVS pakke varenummer 50999999. 
LEASING YDELSE DKK 320,-24 mdr (kun hvis du har CVR nr.)
 
Focus på sundhed. WATERBOY har grøn signal værdi overfor kunder, patienter og medarbejdere og, som en side gevinst sparer du tid i den travle hverdag, når drikkevandet er lige der, hvor du behøver det. Det drejer sig om din sundhed. Vi har godkendelserne iorden GLAD SMILEY se Fødevarestyrelsens rapport online via SMILEY ikonet på siden

Fakta. WATERBOY måler kun H 106-B24 og D17,5 cm og vejer kun 18 kg. Har dryp bakke i form af en lille skuffe og kræver ikke afløb. Den er derfor nem at flytte, hvis ændring i indretningen kræver det. Du TILKØBER blot en længere slange, hvis det er nødvendigt. Slangen monteres nemt i maskinens quick fitting. Kabinettet er i stål i futuristisk, lækkert italiensk design. Let adgang til temperatur regulator og filterskift. Filter skal af hygiejniske grunde skiftes hver 6.måned. Vi husker for dig og giver besked når det er tid til at skifte. WATERBOY er forsynet med SILVER TURBO CLEAN system. Det er en patenteret teknologi, som gør køleren selv rensende. Den udvikler ved nedkøling meget begrænset thermisk varme og danner derfor ikke grobund for bakterie udvikling. Smagen og vandkvaliteten forbliver derfor frisk selv efter mange års brug. Kompressor 1/16 Hp. Klassificeret af producenten som energiklasse A+++. 
Se også BUBBLY WATERBOY med professionel dansk vands funktion.