UDSOLGT BUBBLY WATERKITCHEN-ONE -samme hane danskvandsfunktion-iskoldt vand og al.k√łkkenhane funktion

Selve køleren er designet til at installere under køkkenvasken. Den har integreret professionel danskvands funktion og gir dig forfriskende iskoldt vand og danskvand direkte fra hanen. Du får: STREAM køler med fittings, kølekapacitet nok til 8 personer, komplet filtersystem incl.filter, elektronisk dispenser med armatur -alt i et- lige til at montere(monterings kit medfølger), Co2 en gangs beholder 0,6 kg med regulator samt elkabel lige til at plugge i stikkontakten. 
GØR-DET-SELV installere. Tilkøb vores universal VVS pakke varenummer 50999999. Den indeholder alt hvad du skalbruge.

Focus på din sundhed. Vi har som de eneste godkendelserne helt i orden--GLADSMILEY—på alle vore produkter se Fødevarestyrelsens rapporter ON LINE via SMILEY ikonet på siden. Alle komponenter i vore kølere er tjekket for phalater og andre skadelige afsmitningsstoffer. Kølerne er selvrensende og en specielkobberlegering er brugt til fremstilling af kølesystemet, som sikrer tophygiejne. Focus på din sundhed. Køleren ændrer radikalt dine sodavands vaner, og giver dig mulighed for at sige nej til sukker og andre tilsætningsstoffer. Vand på flaske er ikke nær såsundt, som dansk postevand. FOCUS på miljøet. Bryd vanen og få drikkevand og danskvand rentdirekte fra af hanen. Til gavn for dig men også for miljøet. 
  
Fakta. Køleren måler kun H38,5-D32,5 og B24cm og er designet til at installere under køkkenvasken . Den har 2 separate kamre, et til CO2-selve streamings processen og et til nedkøling afvand. Den leveres med SILVERTURBO CLEAN system. Det er en patenteret teknologi, som gør køleren selv rensende. Vandetsom passerer køleren, forbliver derfor velsmagende år efter år og får ikke grimsmag, som vi kender det fra amerikanerkøleskabene. Maskinen ventileresgennem kabinettets små sprækker men er derudover forsynet med ventilator.Klassificeret af producenten som energiklasse A+++. Kølerens kabinet erfremstillet af blankpoleret stål, som ved levering er beskyttet af aftageligtplastfolie. Kompressor 1/16 Hp. Kapacitet: leverer nok ISKOLDTVAND med og uden bobler til en familie på 8 eller en mindre kontorkantine. Maskinen erforsynet med termostat til regulering af nedkølings temperatur. Armaturet  eropdelt i en elektronisk del som via et let tryk på hanes body giver dig valgmulighedmellem filtreret iskoldtvand, iskoldt danskvand eller postevand, som også harpasseret filtret og derfor er fri for kalk, klor og anden ubehagelig smag samt misfarvning.Filtreret vand gir bedre aroma i kaffe, the og mad. Et ekstra plus er at din kaffemaskine får længere levetid,når du bruger filtreret postevand fri forkalk.