Denne side Bruger cookies

OM OS

Focus på din sundhed. Drikkevandskølere med GLAD SMILEY

Focus på din sundhed. Vi har valgt at følge den nye lovgivning og har GLAD SMILEY på alle vores produkter. Følg linket på vores website og se rapporterne ON LINE. Det er din sikkerhed for, at vi hele tiden lever op til de strenge krav, Fødevarestyrelsen stiller til produkter, som har direkte kontakt med drikkevand.

Følg trenden, drik rent nedkølet vand direkte fra hanen og vær miljøbevidst. Vi bruger i Danmark så mange unødvendige samfunds ressourcer på at fragte vand på flaske fra A-B-C for så derefter at bort skaffe de tomme flasker. Den udvikling kan du være med til at stoppe ved at drikke mere vand fra hanen med eller uden bobler i stedet for at købe det på flaske. Vand direkte fra hanen er sundere end flaskevand og sidegevinsten er, at du er med til at gøre en forskel for vores miljø.

Vores drikkevandskølere tilsluttes direkte det kolde vand og gir dig –rent drikkevand-med eller uden bobler-iskoldt og forfriskende-direkte fra hanen-sundt og nemt. Du kommer til at drikke meget mere af det sunde rene postevand, når vandet er krystalkart, iskoldt og velsmagende. Rent drikkevand direkte fra hanen- intet er bedre og sundere. Vores postevands kølere er super nemme at installere og kræver ingen vedligeholdelse. Selve konstruktionen af køleren gør den selvrensende og den udvikler derfor ikke bakterier og dårlig smag, selv efter mange års brug.