Denne side Bruger cookies

BLOG

Ven fortalte om jeres website.Godt koncept.Hvordan får jeg min fordelskode?

Erik København

Dato: 12-06-2014

Du kan og må selv installere. Hele vores koncept bygger på GØR DET SELV princippet. Med friskvandskølere og filtre følger alt hvad du skal bruge. Det er såre simpelt. Nemmere end at skifte et køkkenamatur. Se FAQ for uddybende svar

ISKOLDTVAND SVAR TIL Helle

Dato: 05-06-2014

Det lyder som noget fis at man selv kan installere-hvor vil I hen med det?

Helle

Dato: 05-06-2014

Til alle bloggere mail: kontakt@iskoldtvand.dk så får I en fordelskode. Brug den selv eller gi den til en ven.

ISKOLDTVAND skriver

Dato: 02-06-2014

Der er perspektiv i jeres idégrundlag og produkter. Filterenheden er perfekt. Vores drikkevand var farvet brunt med det nyefilter er det krystalklart.

Hellepigen

Dato: 02-06-2014

Friskt med bloggen Mange produkter bliver pistol solgt. Koldt vand direkte fra hanen gir mening for mig og sikkert også andre, som falder over jer. Jeg fandt jer via en kollega, som havde købt en Eco hos jer. For mig er WATERBOY sagen. I hører fra mig.

Søren Hillerød

Dato: 31-05-2014

Ja til nytænkning.Jeg har adgang til nedkølet vand på kontoret, så hvorfor ikke ha det hjemme? Og det med miljøet er da rigtigt.

lene odense

Dato: 31-05-2014

I har fat i noget rigtigt her. Ja det er luksus, men hvorfor hente alt det flaskevand. Det er fyldt med skidt og møj. Jeres danskvandsudgave Bubbly Waterboy er den billigste på markedet og tro mig jeg har kigget mig omkring.Også hak ved at I har smiley

Susanne R

Dato: 30-05-2014

Iskoldtvand direkte fra hanen . Hvorfor nu det? Der 3 åbenlyse svar til det! DU DRIKKER MERE VAND DU SPARER TID DU TÆNKER MILJØBEVIDST-vand er en knap faktor så hvorfor lade hanen løbe og hælde 5-10liter vand direkte i kloakken for at få et glas næsten koldt vand? Opfordring til jer som besøger os. Lad os få en debat igang. Er en vandkøler i private hjem nytænkning med perspektiv?

ISKOLDTVAND SKRIVER

Dato: 30-05-2014

Futuristisk vandmøbel . Den var go

ISKOLDTVAND svar til Allan P

Dato: 29-05-2014

SKRIV TIL BLOG